Hotel met jacuzzi
Zoeken
Zoeken

De Koperen Hoogte met jacuzzi

Accomodatie

Kamers

donderdag 30 juni 2022 donderdag 30 juni
Luxe Kamer
Luxe Kamer
Aanrader
Check Luxe XL Jacuzzi kamer
vanaf €120,- Informatie

Suites

Royal Suite
Royal Suite
Check Royal suite met XL Jacuzzi & stoomcabine
vanaf €199,- Informatie

De Koperen Hoogte Informatie

Bij Hotel De Koperen Hoogte draait het allemaal om een spectaculair verblijf met prachtig uitzicht. De Koperen Hoogte is gevestigd in een voormalige watertoren bij Zwolle.

Faciliteiten

Hotel De Koperen Hoogte biedt keuze uit luxe kamers en de suite. De luxe kamers hebben een weelderig interieur dat perfect aansluit bij het karakter van de oude watertoren. De luxe kamers zijn voorzien van zithoek, bureau met stoel, faciliteiten voor het zetten van koffie en thee, televisie en een spectaculair uitzicht. In de badkamer kom je tot rust in de tweepersoons stoomcabine en tweepersoons jacuzzi.

De Royal Suite heeft dezelfde faciliteiten als de luxe kamer. Het enige verschil is dat deze suite bestaat uit een apart slaap- en woongedeelte. Er is zelfs een aparte kleedruimte. De Royal Suite en luxe kamers zijn ideaal voor een romantische overnachting. Je kan zelfs rozenblaadjes en een mooie fles wijn bij de kamer boeken.

Hotel De Koperen Hoogte bevat verschillende mogelijkheden voor lunch en diner. Kies voor het gezellige All-In Buffetrestaurant. Het Grand Café is geopend voor de lunch of een high tea. Het Panorama restaurant biedt een prachtig uitzicht. Hier wordt een á la carte lunch of diner geserveerd. Het uitzicht veranderd heel langzaam, want dit restaurant draait in twee uur helemaal rond. In de Maritieme Bar is Private Dining mogelijk, maar je kan er ook terecht voor een drankje en versnapering.

Naast het hotel ligt een grote plas, De Koperen Plas, waar je kan karpervissen en vanaf het terras prachtig uitzicht hebt.

Omgeving

Hotel De Koperen Hoogte ligt in Zwolle. Tijdens je verblijf is het een aanrader om te gaan winkelen in het historisch stadshart. Zin om een museum te bezoeken? In Zwolle ligt Museum de Fundatie. Wandel door De Sassenpoort en langs de stadsmuur, vaar door de grachten en beklim de Peperbus, de toren van de basiliek. Bezoek ook Waanders In de Broeren, de boekwinkel gevestigd in de Broerenkerk.

Vlakbij Zwolle ligt het Landgoed Anningahof, een groot beeldenpark waar moderne kunst in de vrije ruimte helemaal tot zijn recht komt. Zwolle is een van de Hanzesteden aan de IJssel en Overijsselse Vecht. Bezoek daarom ook een paar andere Hanzestadjes, zoals Deventer, Kampen en Hattem.

 

 

De Koperen Hoogte ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze accommodatie
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Hotels met jacuzzi
Hotels met jacuzzi

Hotel met jacuzzi.

Heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi op je hotelkamer. Hier vind je honderden luxe, bijzondere en betaalbare hotelkamers waar jij met je partner volledig tot rust kan komen. Heb je iets te vieren of heb je zin in een extra luxe verblijf? Ook vind je hier de meest luxueuze (bruids)suites, penthouses of kamers met privé sauna. En natuurlijk altijd voor de beste prijs!

112 Hotels
236 Kamers