Hotel met jacuzzi
Zoeken
Zoeken

Grand Hotel Belle Vue met jacuzzi

Accomodatie

Grand Hotel Belle Vue Informatie

Aan de Vlaamse Noordzeekust ligt Grand Hotel Belle Vue, een pittoresk hotel waar je geniet van luxe en wellness. De luxe suites van het hotel zijn ideaal voor een weekendje weg met zijn tweetjes.

Faciliteiten

Grand Hotel Belle Vue heeft verschillende, prachtige suites voor een heerlijk, romantisch verblijf. De Classic Suite heeft meerdere balkons en geeft zicht op het Koninklijk Plein. Slaap- en woongedeelte zijn apart van elkaar. De suite is uitgerust met een elektrische haard, er zijn faciliteiten voor koffie en thee en koelkast. In de badkamer is een jacuzzi aanwezig. De Torensuite ligt op de derde verdieping van het hotel. De ruime suite heeft een bijzondere zithoek, koelkast, faciliteiten voor koffie en thee, televisie, regendouche en vrijstaande jacuzzi.

Bistro Place Royale is de plek waar je geniet van een heerlijk diner. Het is mogelijk om bij de receptie een lunchpakket te bestellen. Grand Hotel Belle Vue heeft een kleine, maar weldadige oase van rust gecreëerd op de bovenste verdieping. Het uitzicht reikt tot aan de zee, terwijl je geniet van de infraroodsauna, Finse sauna, hamam en de authentieke rusttoren.

Omgeving

Grand Hotel Belle Vue ligt in de pittoreske Vlaamse badplaats De Haan. De duinen, duinbossen en het uitgestrekte strand liggen op wandelafstand van het hotel. Het hotel zelf is al een bezienswaardigheid op zich. Bekijk goed de gevels van de bijzondere gebouwen, want er valt veel te zien.

In De Haan zit een standbeeld van Albert Einstein op een bankje in het park. Het is een zeer favoriete fotoplek. Dit standbeeld zit er niet zomaar: Albert Einstein heeft een tijdje in De Haan gewoond. Het huis, Savoyarde, waar hij woonde is tevens te bezichtigen.

Pak aan het strand de speciale kusttram en bekijk ook de badplaatsen Oostende, Knokke of De Panne. Of neem de fiets en ontdek de pittoreske omgeving rondom De Haan. Ontdek de Hubertmolen, natuurreservaat D’Heye en de vele kunstwerken in het straatbeeld van De Haan. Het levert iedere keer weer een heel ander zicht op deze pittoreske badplaats.

 

 

Grand Hotel Belle Vue ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze accommodatie
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Hotels met jacuzzi
Hotels met jacuzzi

Hotel met jacuzzi.

Heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi op je hotelkamer. Hier vind je honderden luxe, bijzondere en betaalbare hotelkamers waar jij met je partner volledig tot rust kan komen. Heb je iets te vieren of heb je zin in een extra luxe verblijf? Ook vind je hier de meest luxueuze (bruids)suites, penthouses of kamers met privé sauna. En natuurlijk altijd voor de beste prijs!

112 Hotels
219 Kamers