Hotel met jacuzzi
Zoeken
Zoeken

Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier met jacuzzi

Accomodatie

Suites

zaterdag 15 juni 2024 zaterdag 15 juni
Junior suite
Junior suite
Check Junior suite met bubbelbad
vanaf €108,30 Informatie
Junior suite met balkon
Junior suite met balkon
Check Junior suite met balkon & bubbelbad
vanaf €160,56 Informatie
Appartement suite met whirlpool
Appartement suite met whirlpool
Check Appartement suite met whirlpool
vanaf €170,06 Informatie
Royal suite met uitzicht
Royal suite met uitzicht
Aanrader
Check Royal suite met bubbelbad
vanaf €190,- Informatie

Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier Informatie

Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen ligt aan de rand van het Gooimeer aan de Oude Haven. Het hotel biedt hiermee een uniek uitzicht over dit natuurgebied. Heerlijk om te wandelen of fietsen. En zeker om er te varen, windsurfen of een andere watersport te beoefenen. Het hotel is van allerlei gemakken voorzien, waardoor het verblijf nog aangenamer wordt.

Faciliteiten

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier heeft 80 hotelkamers van tweepersoonskamers comfort tot aan luxe suites. Sommige kamers zijn uitgerust met een balkon. De nautische sfeer is in het decor van de kamer aangebracht. Als gezin verblijf je in een ruime Familiekamer. Wil je echt luxe verblijven, dan kies je voor een Junior Suite, Royal Suite of Appartement Suite. Deze suites zijn allen uitgerust met een bubbelbad.

Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier biedt een ruime keuze aan eetgelegenheden. J Restaurant bijvoorbeeld is een culinair á la carte restaurant. Zin in pasta? Schuif dan aan in Restaurant Laguna. De RIVA Wijnlounge is de plek om bijzondere wijnen te proeven. Verder is er nog een gezellige bar en een terras in het hotel aanwezig.

Voor de kinderen is er een speeltuin bij het hotel. Bij het hotel parkeer je gratis. Je kunt ook bij dit hotel terecht voor de huur van (elektrische) fietsen. Het is tevens mogelijk om via het hotel een sloep te huren om mee op het Gooimeer te varen.

Omgeving

De omgeving van Huizen is heel mooi om te bezichtigen. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes langs het Gooimeer natuurlijk. Bezoek ook eens natuurgebied het Naarder Eng. Zin in een culturele dag uit? Museum Singer Laren, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, PIT Veiligheidsmuseum en het Nederlands Vestingmuseum zijn vlak in de buurt.

Bezoek het Muiderslot waar geregeld activiteiten worden georganiseerd of ga met de kinderen naar speelparadijs Oud Valkeveen. ARTIS en DierenPark Amersfoort zijn beide vanuit Huizen goed te bereiken.

Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze accommodatie
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ontdek de mooiste kamers in de buurt

Hotels met jacuzzi
Hotels met jacuzzi

Hotel met jacuzzi.

Heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi op je hotelkamer. Hier vind je honderden luxe, bijzondere en betaalbare hotelkamers waar jij met je partner volledig tot rust kan komen. Heb je iets te vieren of heb je zin in een extra luxe verblijf? Ook vind je hier de meest luxueuze (bruids)suites, penthouses of kamers met privé sauna. En natuurlijk altijd voor de beste prijs!

112 Hotels
211 Kamers