Hotel met jacuzzi
Zoeken
Zoeken

Van der Valk Avifauna met jacuzzi

Accomodatie

Suites

zaterdag 18 september 2021 zaterdag 18 september
Hummingbird Suite
Hummingbird Suite
Check Luxe suite met 2-persoons Jacuzzi
vanaf €169,- Informatie
Flamingo Suite
Flamingo Suite
Check Luxe suite met 2-persoons Jacuzzi
vanaf €169,- Informatie
Wellness Suite
Wellness Suite
Check Luxe Suite met privé sauna & Jacuzzi
vanaf €199,- Informatie

Van der Valk Avifauna Informatie

In Alphen aan de Rijn, in het Groene Hart van Nederland, ligt Van der Valk Hotel Avifauna, naast Vogelpark Avifauna. En dat laatste komt ook weer terug in de luxe suites van het hotel.

Faciliteiten

Van der Valk Hotel Avifauna heeft drie prachtig ingerichte suites waar je geniet van een eigen jacuzzi voor twee op de kamer, koffie- en theefaciliteiten, koelkast, bureau en gezellige zitruimte. In de Wellness Suite geniet je van je eigen sauna en regendouche. De rustgevende kleuren van het interieur maken het helemaal compleet.

De Hummingbird Suite en Flamingo Suite verwijzen op speelse manier naar het ernaast gelegen Vogelpark Avifauna. De kleuren van het interieur zijn afgestemd op deze kleurrijke vogelsoorten. Bovendien komen de vogels zelf terug in het behang. De Flamingo Suite is nog voorzien van een gezellig balkonnetje en een regendouche.

Hotel Avifauna biedt haar gasten de mogelijkheid om (elektrische) fietsen te huren. In het souterrain van het hotel bevindt zich een rijkelijk uitgeruste fitnessruimte. De hotelbar biedt een fijne plek om de dag door te nemen onder het genot van een hapje en drankje. In het á la carte Restaurant geniet je van ontbijt, lunch en diner.

Omgeving

Van der Valk Hotel Avifauna ligt naast Vogelpark Avifauna. Bij alle arrangementen die je boekt voor het hotel, zit entree tot het Vogelpark inbegrepen. In het park geniet je van verschillende tropische en inheemse vogels. Er wonen ook ringstaartmaki’s en rode panda’s. Avifauna beschikt over verschillende horecapunten. Bij het hotel is tevens een Casino aanwezig.

Alphen aan de Rijn ligt middenin het Groene Hart. Bij de receptie van het hotel zijn de mooiste fietsroutes verkrijgbaar door de omgeving. Wil je de omgeving vanaf het water verkennen? Boek een 75 minuten durende rondvaart met Rederij Avifauna. Of huur een sloep en verken zelf de wateren van Alphen aan de Rijn, vaar naar Leiden of ontdek het Braassemermeer, de Kagerplassen of Westeinderplassen.

Leiden en Gouda zijn prachtige historische plekken om te bezoeken. In Leiden zijn verschillende musea, waaronder Rijksmuseum van Oudheden, Museum de Lakenhal en Biodiversity Center Naturalis, om te bezichtigen. In Gouda bevinden zich Museum Gouda, The Cheese Experience en De Goudse Waag en Kaas- en Ambachtenmuseum.

 

Van der Valk Avifauna ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze accommodatie
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ontdek de mooiste kamers in de buurt

Hotels met jacuzzi
Hotels met jacuzzi

Hotel met jacuzzi.

Heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi op je hotelkamer. Hier vind je honderden luxe, bijzondere en betaalbare hotelkamers waar jij met je partner volledig tot rust kan komen. Heb je iets te vieren of heb je zin in een extra luxe verblijf? Ook vind je hier de meest luxueuze (bruids)suites, penthouses of kamers met privé sauna. En natuurlijk altijd voor de beste prijs!

112 Hotels
350 Kamers