Hotel met jacuzzi
Zoeken
Zoeken

Bruidssuite met jacuzzi

4 hotelkamers gevonden
zaterdag 15 juni 2024 zaterdag 15 juni 2024
Honeymoon Suite
Honeymoon Suite
CheckBruidssuite met 2-persoons bubbelbad
Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Locatie Nijkerk, Gelderland
vanaf €212,- Informatie
Bruidssuite
Bruidssuite
CheckLuxe suite met priv sauna & bubbelbad
Van der Valk Tilburg
Locatie Tilburg, Noord-Brabant
vanaf €309,- Informatie
Bruidssuite
Bruidssuite
CheckBruidssuite met rond ligbad
Van der Valk Vught
Locatie Vught, Noord-Brabant
vanaf €168,- Informatie
Bruidssuite
Bruidssuite
CheckBruidssuite met groot bubbelbad
Van der Valk Middelburg
Locatie Middelburg, Zeeland
vanaf €331,- Informatie

Romantische overnachtingen

bruidssuite

Hoera! Je gaat trouwen of hebt een jubileum; dan is de bruidssuite echt wat voor jullie. Een romantisch ingerichte kamer, met een kingsize bed en een ruime badkamer. Bruidssuites zijn van alle gemakken voorzien, zodat je samen op en top geniet van je romantische verblijf. Of het nu voor je wittebroodsweken is of voor een paar nachtjes, een bruidssuite maakt het verblijf extra speciaal.

Hotels als trouwlocaties

Trouwen op locatie is heel populair. Daarom bieden hotels hun feestzalen, de tuin en het terras vaak aan als trouwlocatie. Of het feest en de receptie vinden plaats in het hotel. Het fijne aan een hotel als trouwlocatie is dat je familie die van ver komt, een plek voor een overnachting kan aanbieden. En zelf boek je natuurlijk de bruidssuite bij een trouwarrangement. Zodat je na het feest niet naar huis hoeft en samen kan nagenieten van jullie speciale dag.

Klassieke bruidssuites

De klassieke bruidssuite is maagdelijk wit met vaak een accentkleur. Meestal is dit zwart, aangezien de bruidegom vaak in het zwart gekleed gaat. Maar ook wit met roze en wit met rood worden in deze stijl toegepast. De klassieke bruidssuite is weelderig ingericht, vaak voorzien van een hemelbed.

Moderne bruidssuites

Naast de klassieke stijl, zijn er ook moderne bruidssuites. In moderne kleuren bijvoorbeeld of juist in een heel ander thema. Iedere luxe suite is namelijk geschikt als bruidssuite. Namen als Diamond, Gold, Hollywood, 1001 Nacht en Paris passen heel goed bij een bijzondere romantische gelegenheid. Meestal vind je in de beschrijving van deze suites terug dat ze uitermate geschikt zijn als romantische bruidssuite en dus voor een huwelijksnacht.

Altijd romantisch: jacuzzi op de kamer

Helemaal luxe zijn de bruidssuites met een jacuzzi op de kamer. In verschillende bruidssuites zijn deze hartvormig om de romantiek nog meer naar voren te laten komen. De jacuzzi is natuurlijk geschikt voor twee personen. In veel bruidssuites is deze jacuzzi prominent in de slaapkamer geplaatst, zodat je er echt van geniet. Soms heb je zelfs een prachtig uitzicht op de omgeving.

Voor alle bruidsparen

Boek een bruidssuite met jacuzzi voor de huwelijksnacht of om je trouwjubileum te vieren. Wij hebben deze speciale suites met jacuzzi al vast voor je uitgezocht, zodat jij alleen de mooiste en meest romantische voor jullie tweetjes hoeft uit te zoeken en te boeken.

De beste bruidssuites met jacuzzi in Nederland

Accomodatie
Accomodatie
Locatie Nijkerk, Gelderland
Rating 0.0 (0 reviews)

Luxe hotel vlakbij de A28 bij Nijkerk. Verblijf voor een romantische overnachting in een van de luxe suite kamers of bruidssuite.

Accomodatie
Accomodatie
Locatie Middelburg, Zeeland
Rating 0.0 (0 reviews)

Luxe Van der Valk Hotel voorzien van verschillende gethematiseerde suites, zoals een Bruidssuite en Strandsuite. Vanuit het hotel ben je zo in Middelburg of aan het strand.

Accomodatie
Accomodatie
Locatie Vught, Noord-Brabant
Rating 0.0 (0 reviews)

Luxe van der Valk hotel met zeven verschillende inspirerende suites, waarvan twee met bubbelbad. Gelegen in de natuur met Den Bosch en diverse leuke bezienswaardigheden binnen handbereik.

Accomodatie
Accomodatie
Locatie Tilburg, Noord-Brabant
Rating 0.0 (0 reviews)

Luxe hotel in Tilburg, vlakbij Afrika getinte uitjes wat je terugziet in het decorum van veel kamers en suites. Voor een romantisch verblijf kies je de Bruidssuite.

Hotels met jacuzzi
Hotels met jacuzzi

Hotel met jacuzzi.

Heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi op je hotelkamer. Hier vind je honderden luxe, bijzondere en betaalbare hotelkamers waar jij met je partner volledig tot rust kan komen. Heb je iets te vieren of heb je zin in een extra luxe verblijf? Ook vind je hier de meest luxueuze (bruids)suites, penthouses of kamers met privé sauna. En natuurlijk altijd voor de beste prijs!

112 Hotels
211 Kamers