Hotel met jacuzzi
Zoeken
Zoeken

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend met jacuzzi

Accomodatie

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend Informatie

Aan de rand van het oude centrum van Den Burg op Texel ligt Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend. Het knusse hotel biedt de perfecte startplek voor het ontdekken van het grootste Waddeneiland van Nederland. Op de fiets ontdek je met gemak de mooiste plekken van het eiland. Daarom verhuurt het hotel fietsen en e-bikes.

Faciliteiten

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend is een knus hotel met 26 hotelkamers die variëren van standaard comfort tot zeer luxe. In de luxere tweepersoonskamer met Whirlpool kun je lekker relaxen. Texel is een hond vriendelijk eiland en bij dit hotel is de hond in de economy kamer van harte welkom. Het hotel heeft een eigen á la carte restaurant waar lokale specialiteiten en producten worden geserveerd voor ontbijt, lunch en diner. Bij de bar kun je terecht voor een drankje en een kleine versnapering.

Het hotel beschikt over een terras, fietsverhuur (ook voor e-bikes) en de mogelijkheid om in de omgeving te gaan golfen. Verder is het mogelijk om gratis bij het hotel te parkeren en biedt men gratis WiFi aan, aan de hotelgasten.

Omgeving

Den Burg ligt midden op het eiland Texel en biedt daarom een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Het eiland is ongeveer twintig kilometer lang en acht kilometer breed. Hierdoor is alles vanuit Den Burg goed te bereiken op de fiets. Vanuit Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend ben je zo aan het strand, bezoek je gemakkelijk Waddencentrum en zeehondenopvang Ecomare en Jutters- en Schipbreukmuseum Flora in De Koog, ga je naar Oudeschild voor Museum Kaap Skil en de pittoreske haven met authentieke vissershuisjes en geniet je van Texel Zoo in Oosterend. Of bezoek de vuurtoren in De Cocksdorp, Natuurgebied de Slufter of wandel door de bossen en duinen van het eiland. In Den Burg zelf bevinden zich gezellige winkeltjes en museum De Oudheidkamer.

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze accommodatie
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Hotels met jacuzzi
Hotels met jacuzzi

Hotel met jacuzzi.

Heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi op je hotelkamer. Hier vind je honderden luxe, bijzondere en betaalbare hotelkamers waar jij met je partner volledig tot rust kan komen. Heb je iets te vieren of heb je zin in een extra luxe verblijf? Ook vind je hier de meest luxueuze (bruids)suites, penthouses of kamers met privé sauna. En natuurlijk altijd voor de beste prijs!

112 Hotels
211 Kamers