Hotel met jacuzzi
Zoeken
Zoeken

Hotel de Tabaksplant met jacuzzi

Accomodatie

Kamers

donderdag 22 februari 2024 donderdag 22 februari
Deluxe Kamer Whirlpool
Deluxe Kamer Whirlpool
Check Deluxe kamer met Whirlpool
vanaf €137,50 Informatie

Hotel de Tabaksplant Informatie

B&B Hotel De Tabaksplant in hartje Amersfoort is gevestigd in een aantal historische panden. De naam dankt het hotel aan de functie van de historische gebouwen; onder het dak van nummer 15 werd tabak gedroogd in de 18de eeuw. In het tuinhuis verwijst een historische gevelsteen naar het tabaksverleden. In De Coninckskamer van het hotel liggen historische vondsten, zoals een middeleeuwse kookpot. De sfeer van weleer maakt dat je je helemaal thuis voelt in dit B&B hotel.

Faciliteiten

Hotel De Tabaksplant biedt verschillende, sfeervolle suites. Samen er romantisch tussenuit? Kies dan voor de Suite met Whirlpool. Het bubbelbad is in een hoek van de open badkamer geplaatst en is geschikt voor twee personen. Verder is deze wellness suite uitgerust met faciliteiten voor het zetten van koffie en thee, verzorgingsartikelen van Rituals, zitje met luxe stoelen en een televisie. Geen bubbelbad, maar wel weldadig is de Suite Sauna, waar je geniet van een sauna op de kamer. De Suite Stoomdouche heeft een Turks stoomdouche, met eucalyptus geur.

Hotel De Tabaksplant is een B&B hotel, dat houdt in dat je in de ochtend kan aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt in de Tuinkamer. Het is mogelijk om hier ook een koude lunch of koud diner te laten brengen. Dankzij de ligging middenin Amersfoort zijn er voldoende lunchrooms en restaurants te vinden voor lunch en diner. Het hotel werkt samen met diverse horecagelegenheden voor mooie arrangementen.

Het hotel heeft een statige, besloten stadstuin met een middeleeuwse waterput en terrassen om heerlijk te ontspannen. Daarnaast biedt het fietsverhuur en airportservice van en naar Schiphol.

Omgeving

Hotel De Tabaksplant ligt in het centrum van Amersfoort. Wandel door de straten, ga lekker winkelen en maak een rondvaart. Bezoek ook eens Museum Flehite, Kunsthal KADE en het Mondriaanhuis.

Buiten de stad vind je nog meer bijzondere uitjes. Met de fiets ben je bijvoorbeeld zo in DierenPark Amersfoort. Wandel door de bossen van de Soesterduinen. Of bezoek het Nationaal Militair Museum in Soest.

Hotel de Tabaksplant ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze accommodatie
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ontdek de mooiste kamers in de buurt

Hotels met jacuzzi
Hotels met jacuzzi

Hotel met jacuzzi.

Heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi op je hotelkamer. Hier vind je honderden luxe, bijzondere en betaalbare hotelkamers waar jij met je partner volledig tot rust kan komen. Heb je iets te vieren of heb je zin in een extra luxe verblijf? Ook vind je hier de meest luxueuze (bruids)suites, penthouses of kamers met privé sauna. En natuurlijk altijd voor de beste prijs!

112 Hotels
211 Kamers