Hotel met jacuzzi
Zoeken
Zoeken

Van der Valk Nijmegen-Lent met jacuzzi

Accomodatie

Kamers

zondag 22 mei 2022 zondag 22 mei
Sky Kamer
Sky Kamer
Check Kamer met bubbelbad
vanaf €168,- Informatie

Suites

Suite
Suite
Check Suite met bubbelbad
vanaf €233,- Informatie

Van der Valk Nijmegen-Lent Informatie

Het Rijk van Nijmegen is een schitterend gebied vol natuur, water en natuurlijk de stad Nijmegen. Geniet van al dat moois tijdens je verblijf in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Faciliteiten

Verblijf in de wolken op de veertiende verdieping van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent in een Sky-kamer. Deze kamers geven een spectaculair uitzicht over de omgeving, zelfs vanuit bed. De open badkamer is voorzien van een regendouche en een bubbelbad. De Sky-kamer heeft een extra hoog plafond voor nog meer licht en ruimte. De kamer heeft faciliteiten voor het zetten van koffie en thee.

De andere suite hoog in de lucht is de Suite In the Clouds. Deze ligt op de bovenste verdieping van Hotel Nijmegen-Lent. Het adembenemende uitzicht is te bewonderen vanuit bed, vanaf de bank en vanuit de badkamer. Bijvoorbeeld onder de dubbele inloopregendouche of het bubbelbad. De kamer beschikt over koffie- en theefaciliteiten.

Als je geen gebruik maakt van de roomservice schuif dan aan in het restaurant voor een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch en diner. In Lola’s Bar geniet je van drankjes, sushi en hamburgers.

Het hotel is uitgerust met een fitnesszaal voor wie zin heeft om te sporten. Hotelgasten maken hier gratis gebruik van. Dat geldt ook voor het wellnesscentrum, bestaande uit sauna, Turks stoombad, voetenbaden en bijzondere Selfnessroom waar je helemaal tot rust komt. Voor een beautybehandeling en heerlijke massage staan de medewerkers van BeautyBalloon voor je klaar.

Omgeving

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent ligt op een schitterende locatie. Nijmegen is de oudste stad van Nederland en kent vele bezienswaardigheden. Maak een cultureel uitstapje naar Museum Het Valkhof, waar de geschiedenis van Nijmegen en de streek wordt belicht, Afrika Museum, Museumpark Orientalis of ontdek hoe slechtzienden de wereld beleven in MuZIEum.

Actief bezig zijn in de natuur kan natuurlijk ook. De omgeving van Nijmegen nodigt uit om te fietsen en wandelen. Bijvoorbeeld langs het water of de prachtige vennen. Nijmegen ligt op de Hoge Veluwe, het Nationaal Park is daardoor altijd dichtbij, evenals de herten, eekhoorns en uilen die daar leven. In de zomer is het goed vertoeven aan de Waalstrandjes. Of bezoek de Ooijpolder. Wie wil golfen is van harte welkom bij Golfbaan Landgoed Wederen en Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Van der Valk Nijmegen-Lent ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze accommodatie
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Hotels met jacuzzi
Hotels met jacuzzi

Hotel met jacuzzi.

Heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi op je hotelkamer. Hier vind je honderden luxe, bijzondere en betaalbare hotelkamers waar jij met je partner volledig tot rust kan komen. Heb je iets te vieren of heb je zin in een extra luxe verblijf? Ook vind je hier de meest luxueuze (bruids)suites, penthouses of kamers met privé sauna. En natuurlijk altijd voor de beste prijs!

112 Hotels
236 Kamers