Hotel met jacuzzi
Zoeken
Zoeken

Van der Valk Assen met jacuzzi

Accomodatie

Van der Valk Assen Informatie

Een heerlijke luxe suite met bubbelbad, culinair genieten in het sfeervolle restaurant en een prachtige natuurlijke omgeving om lekker te wandelen of te fietsen: bij Van der Valk Hotel Assen vind je het allemaal. Neem eens écht de tijd voor elkaar en laat je vertroetelen op het hoogste niveau!

Faciliteiten

In Hotel Assen van hotelketen Van der Valk is het ultiem genieten en tot rust komen. Dit luxe hotel beschikt over 189 kamers en suites, van basic tot ultraluxe, waardoor er zeker de juiste keuze voor jou tussen zit. Alle kamers en suites beschikken over een ruime badkamer en terras of balkon.

Wanneer je toe bent aan net even wat extra ontspanning, ben je bij Van der Valk Hotel Assen aan het juiste adres. Je hebt namelijk de keuze uit vijf verschillende (thema)suites: de Junior suite, de Dragon suite, de Wellness suite, de Love suite en de Royal suite. In al deze ruime suites vind je een groot bubbelbad en in de Wellness- en Royal suite is er zelfs een en privé sauna op de kamer. Zijn jullie in een echt romantische bui of wil je de liefde vieren? Kijk dan zeker naar de Love suite, waar je samen kunt badderen in een hartvormige Jacuzzi.

Heerlijk dineren doe je bij 28Dining, het sfeervolle restaurant dat tevens in het hotel te vinden is. Hier staat eerlijk en vooral lekker eten en drinken centraal, in een ongedwongen sfeer. In de gym kunnen sportfanaten ook aan hun lijf werken tijdens een verblijf in het hotel.

Omgeving

In de omgeving van Van der Valk Hotel Assen is er voor iedereen wel wat te doen. Verken ontspannen de prachtige Drentse natuur te voet of met de fiets. In het hotel kun je een fiets, e-bike of zelfs een E-Chopper huren. Op de rustige en eindeloze paden maak je je hoofd lekker leeg en geniet je intens van de prachtige Nederlandse natuur.

Ben je een echte shopfanaat? Bezoek dan zeker het centrum van Assen, waar je heerlijk kunt winkelen en genieten van een terrasje. Ook zijn er meer dan voldoende leuke en interessante culturele activiteiten te ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele musea of het herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Van der Valk Assen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze accommodatie
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Hotels met jacuzzi
Hotels met jacuzzi

Hotel met jacuzzi.

Heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi op je hotelkamer. Hier vind je honderden luxe, bijzondere en betaalbare hotelkamers waar jij met je partner volledig tot rust kan komen. Heb je iets te vieren of heb je zin in een extra luxe verblijf? Ook vind je hier de meest luxueuze (bruids)suites, penthouses of kamers met privé sauna. En natuurlijk altijd voor de beste prijs!

112 Hotels
208 Kamers